LOGO SPRTV ProductionsYour Voice Your Story

Trainingen

Vrouwelijke startende ondernemer

Start-up Training

Gefeliciteerd! De slapeloze nachten zijn voorbij. Je hebt de moedige stap gezet: je handtekening staat onder je ontslagbrief en de afspraak bij de Kamer van Koophandel is geregeld. Je businessplan, met een strategisch hoofdstuk over marketing, is klaar om in actie te komen.

Maar nu sta je voor het onbekende: hoe breng je die marketingtheorieën tot leven? Hoe zorg je ervoor dat je website niet alleen jouw hart sneller laat kloppen, maar ook dat van je doelgroep(en)?

Hoe vind je de taal die hen raakt, beweegt en meeneemt op een reis die ze niet willen missen? En hoe zorg je ervoor dat je Tone of Voice consistent is in al je communicatie en naadloos aansluit bij de Customer Journey?

Onze tweedaagse Start-up training is het navigatiesysteem dat je nodig hebt om je weg te vinden in de wereld van content creatie.

Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers bij het maken van impactvolle content, zijn wij jouw gids.

We delen inzichten die een stevige basis leggen voor het ontwikkelen van je unieke merkidentiteit en voor effectieve communicatie. Zodat je snel kunt beginnen met datgene waar je goed in bent: je product op de markt zetten.

Begin je reis met ons en zet je visie om in een succesvolle realiteit. Maak content die niet alleen aanspreekt, maar ook daadwerkelijk converteert. Klik hieronder voor meer informatie over deze training die jou laat zijn wie je bent en waar je als ondernemer voor staat.

Mapu marketing en public relations

MaPu 1 Training

Met de honderden nieuwe boeken over marketing en public relations die de afgelopen tien jaar zijn uitgegeven, kan je niet anders dan concluderen dat het een dynamisch veld is dat voortdurend evolueert.

Voor veel ondernemers is het betreden van dit veld net zo aantrekkelijk als de belastingaangifte invullen. Elk jaar veranderen de regels en je inbox wordt overspoeld met uitnodigingen voor webinars over de nieuwste ontwikkelingen van META, TikTok of YouTube.

Het lijkt erop dat je als MKB’er meer tijd moet besteden aan marketing en PR dan aan je product.

Echter met onze MaPu training hoeft dat niet zo te zijn! Hierin laten we alle toeters en bellen voor wat ze zijn, leer je het “Marketing kaf” van het “Public Relations koren” scheiden en leggen we de focus op de ene constante die je als bedrijf nodig hebt: de mens.

Klik hieronder en ontdek hoe de MaPu training jouw tijd kan maximaliseren, plezier in je onderneming kan terugbrengen en je kan helpen bij het opbouwen van echte klantrelaties die waarde toevoegen aan jouw bedrijf.

Maak je agenda slim en je bedrijf SMARTER

S.M.A.R.T.E.R. Tijdmanagement

Leer plannen en loslaten in 3 dagen

Wil je meer controle over je tijd, meer balans in je leven, en meer vrijheid om te groeien? Dan is deze cursus voor jou!

In deze cursus leer je de S.M.A.R.T.E.R. methode voor tijdmanagement, gebaseerd op de inzichten van Dr. Siegel, Dr. Chopra en Napoleon Hill.

Je leert hoe je je doelen kunt stellen, je prioriteiten kunt bepalen, je taken kunt organiseren, en je voortgang kunt meten.

Winkelwagen