LOGO SPRTV Productions Your Voice Your Story

Training

Training

Startup Training

Hoe presenteer je je nieuwe bedrijf aan de wereld? Je hebt een geweldig idee voor een nieuw bedrijf en je wilt het aan de wereld laten zien. Maar hoe doe je dat op een manier die de aandacht trekt, interesse wekt, verlangen creëert en tot actie aanzet? Veel startende ondernemers maken de fout om te beginnen met marketing en public relations zonder eerst na te denken over de basis: branding, tone of voice en kernwaarden. Dit zijn de elementen die bepalen hoe je je bedrijf positioneert, hoe je communiceert met je doelgroep en wat je uniek maakt. In de twee daagse start-up cursus leer je alles wat je moet weten over deze essentiële onderdelen van je bedrijfspresentatie. Je ontdekt hoe je een sterke merkidentiteit creëert, hoe je een passende tone of voice kiest en hoe je je kernwaarden formuleert. Zo kun je makkelijker toetreden tot het doolhof van marketing en public relations. Wil je meer weten over deze cursus? Klik dan op deze button voor meer informatie. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Business plan de campagne cursus workshop

Bewust of onbewust

Wat hebben Jung, Maslow, Kahnemann en Cialdini met jouw verhaal te maken. Je leert het in de MaPu start-up training.

Cursus 2

Storm

We betrekken je actief bij de creatieve brainstormsessies als we met jouw verhaal aan de slag gaan. Wordt het een partijtje ping-pongen of hebben we de superkrachten van een superheld.

Cursus 3

Time in, time out

Neem je de tijd voor jezelf om te ontspannen en weer op te laden. Rust nemen is geen verloren tijd, maar een investering in jezelf en je bedrijf. In de cursus Time management staan we stil bij hoe je effectief met je tijd om kan gaan.

Workshop

ICM-Relatie

Al nagedacht met welke mindset de ontvanger van je verhaal de boodschap verwerkt. Zomaar een opdracht uit de MaPU masterclass

Hands on

SMCC

Geen idee wat deze afkorting betekend? Dan mis je een belangrijke tool om een creatieve, consistente en relevante binding met je doelgoep(en) te creëren. We leggen uit in de workshop de S.M.A.R.T-methode in je bedrijf.

First Aid

Je bent een startende ondernemer en je wilt direct met onze kennis aan de gang. Bij SPRTV Productions kun je al onze cursussen en workshops op maat krijgen. Wij komen naar jouw bedrijf toe en geven je persoonlijke begeleiding en advies. Neem contact met ons op en ontdek onze First AID service!

Doe mee

MAPU-1 Training

Amet facilisis viverra sapien odio senectus et in nunc eget volutpat adipiscing

Winkelwagen